• Tellimus üle 60 eur, saatmine Eesti piires on tasuta.
  • Vaksali 17 A, 5 korrus kab. 502 TARTU 50410 EESTIT-N 9.00-15.00
  • Tel. +372 5588227
  • farmonaestonia@gmail.com
NIVELAZIONE FOR MEN ANTIPERSPIRANT FOOT CREAM

7,80 

Laost otsas

Kood nfm0003 Категории ,
5/5

Rohkem infot

Kui teie jalgade nahk higistab liigselt ja on infektsioonidele kalduv, otsite toodet, mis värskendab tõhusalt ja kõrvaldab ebameeldivad lõhnad ning parandab jalanaha mugavust ja hügieeni. Kontsentreeritud spetsiaalselt välja töötatud koostis pakub uuenduslikku lähenemist jalgade igapäevasele hooldusele ja kaitsele. See põhineb tõestatud koostisosadel, mis aitavad säilitada korralikku hügieeni, kõrvaldada meeste jalgade ebatäiuslikkuse ja levinumad nahaprobleemid.

Higistamisvastane lõhnablokaator reguleerib higinäärmete tööd, vähendades tõhusalt liigset higistamist ning omab desodoreerivat toimet, takistades ebameeldiva lõhna teket. Dermo-Protector toetab naha mükoosi ennetamist, taastab mugavustunde ja terve välimuse. Piparmünt värskendab intensiivselt, jättes pikaks ajaks meeldiva jaheduse ja värskuse tunde. Sheavõi ja Manuka meeekstrakt toidavad, niisutavad ja taastavad suurepäraselt kahjustatud nahka, samuti siluvad ja pehmendavad kõvastunud epidermist, jättes jalad puudutamisel meeldivaks. Dermatoloogiliselt testitud.

Toimeained: lõhna blokeerija, dermo-protector, piparmünt, sheavõi ja manuka mee ekstrakt.

Koostis:

Aqua (vesi), alumiiniumklorohüdraat, etüülheksüülstearaat, tsetearüülalkohol, glütseriin, glütserüülstearaat, PEG-100 stearaat, dimetikoon, naatriumkaproüül-/lauroüüllaktülaat, trietüültsitraat, alkoholi denaat, menta-, menta-, piparmünt, mentha. Butyrospermum Parkii (shea) või, meli ekstrakt, sidrunhape, tsitronellüülmetüülkrotonaat, Prunus Amygdalus Dulcis (magusa mandli) õli, parafiin, C10-C18 triglütseriid, Cera Alba (mesilasvaha), steariinhape, ksantaankummi, kaporüül-EDly Bensoehape, naatriumbensoaat, kaaliumsorbaat, parfüüm (lõhnaaine), amüülkannamal, bensüülsalitsülaat, heksüülkannamal, limoneen, linalool.

Rakendus:

Masseerige kreem õrnalt puhtale ja kuivale jalgade nahale. Kasutage iga päev. Pärast kreemi pealekandmist peske käed hoolikalt.

Ostukorv
etEesti